Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

Kverneland rehukoneet

 

Niittokoneet

Niittokoneiden työleveydet ovat 2,0 – 9,5m. Tavallisimpia ovat nostolaitekiinnitteiset koneet, mutta mallistossa on myös etuniittokoneet, sekä niittävät perhoset.

 

Lue lisää

Nostolaiteniittomurskaimet

Nostolaiteniittomurskainmallistossa on etu- ja takakoneita. 3200MN sarja on kilpailukykyinen ja kevyt, pienellä traktorilla kulkeva niittomurskainmallisto. Isommille pinta-aloille on vastikään uudistunut 3300MT sarja. Etuniittomurskaimet ovat 3600FT sarjaa. Työleveyksiä on 2,8 – 3,6m.

 

Lue lisää

Perhosniittomurskaimet

Perhosniittomurskainmallisto on vastikään uudistunut. Uudessa mallistossa paino, kevennysratkaisut, työteho ja tehontarve ovat laskeneet merkittävästi. Työleveydet ovat 8,7m ja 10m.

 

Lue lisää

Hinattavat niittomurskaimet

Kvernelandin 4336CT, 3,6m leveä, kahden puolen niittävä niittomurskain on suosituin hinattava malli. Mallistossa on myös 3,2m sekä 4,0m leveät koneet, myös pelkästään oikealta niittävinä versioina.

 

Lue lisää

Karhottimet

Karhottimissa on nostolaitemallit, sekä hinattavat kaksi- ja neliroottoriset mallit 15m työleveyteen saakka. Erikoisuudet alkavat piikin kärjestä läpi koneen vetorunkoon päättyen.

 

Lue lisää