Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

Merlo kurottajat

Merlo kurottajat

 

Traktoriksi rekisteröity kurottaja mahdollistaa muun muassa peräkärryn vetämisen maantieliikenteessä, mutta tarkoitukseen tehtynä, kuten Merlon maatalouskurottaja, se suoriutuu mainiosti yleistraktorin töistä. Kurottaja sopii myös aurauskoneeksi, sillä vääntöä ja ketteryyttä löytyy ja suuri ulottuvuus mahdollistaa korkeiden kasojen tekemisen ja penkkojen työntämisen todella kauaksi. Merlo maatalouskurottajissa yhdistää kompakti koko, alhaiset käyttökustannukset ja erinomainen suorituskyky. Monipuolinen lisälaitevalikoima varmistaa, että monipuoliset maatalouden työt voidaan suorittaa yhdellä koneella tehokkaasti ja tuottavasti.

Merlo Turbofarmer

Kurottajille ominaisten käsittely-, kuljetus- ja huoltotöiden lisäksi uudet Turbofarmerit soveltuvat aina 21 tonniin asti tyyppihyväksytyn vetokoukun sekä pneumaattisen tai hydraulisen perävaunun jarrujärjestelmän ansiosta mainiosti myös vetotehtäviin. Malleihin on saatavana mekaaninen voiman ulosotto, jolla voidaan käyttää esimerkiksi rehuvaunua, pyöröpaalainta, kylvökonetta tai kasvinsuojeluruiskua.

Merlo kompaktit kurottajat:
TF 33.7 115 ja TF 30.9 115

Merlon Compact-mallit parantavat ketteryytensä avulla työn tuottavuutta ahtaissa tiloissa työskenneltäessä.
Luokan tilavimman ohjaamon ansiosta kuljettajan työympäristö on mukava ja turvallinen.

 

Lue lisää

Merlo kompaktit kurottajat TF 33.7 ja TF 30.9

Merlo keskikokoiset kurottajat:
TF 35.7 115 ja TF 33.9 115

Merlon keskikokoisissa kurottajamalleissa yhdistyy näppärä koko ja erinomainen suorituskyky. Nämä mallit ovat teknologian ja innovaatioiden yhdistelmä, joka edustaa täydellisesti Merlon DNA:ta.

 

Lue lisää

Merlo keskikokoinen kurottajamallisto