Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

Potila

Master joustopiikkiäkeet

Master-äkeet ovat joustopiikkiäkeiden keskiraskasta sarjaa. Hinattavat Potila Master-joustopiikkiäkeet edustavat äestekniikan huippulaatua niin muokkausominaisuuksien, kestävyyden, kuin monipuolisen varustelunkin osalta.

 

Lue lisää

Magnum plus joustopiikkiäkeet

Potilan legendaarinen Magnum tekee nyt paluun Potilan äesmallistoon täysin uudistuneena. Magnum Plus äkeessä on yhdistetty Master Pro- ja Maxer -äkeiden parhaat ominaisuudet. Lopputuloksena on raskaan sarjan tehoäes, jolla saavutetaan tasainen ja laadukas muokkaustulos kynnetylle tai kevytmuokatulle maalle kovimmissakin muokkausolosuhteissa.

 

Lue lisää

Solver sänkiäkeet

Uudet Solver -sänkiäkeet ovat ratkaisu tiloille, joilla peltoja halutaan muokata monipuolisesti, mutta konekanta halutaan pitää yksinkertaisena. Korkeapiikkinen Solver -joustopiikkiäes soveltuu niin kynnetyn, kevytmuokatun kuin sänkipellonkin äestämiseen. Äes on suunniteltu hyvin läpäiseväksi ja myös sen lisävarustevalikoima on suunniteltu sänkimuokkausta silmällä pitäen. Rakenneratkaisut eivät ole kuitenkaan täysin uusia, vaan äkeen runko on sama kuin kestäväksi ja toimivaksi todetuissa Master -joustopiikkiäkeissä.

 

Lue lisää

Herkules pintaäkeet

Pintaäestys muutama päivä ennen varsinaista kylvömuokkausta hidastaa ja tasoittaa maan kuivumista varmistaen tasaisen orastumisen. Pintaäestys pitää tehdä ajoissa, kun kyntöviilujen harjat ovat kuivuneet, mutta viilujen välissä on vielä kosteaa maata. Oikea-aikaisella pintaäestyksellä sadon määrä kasvaa ja laatu paranee tasaisen tuleentumisen myötä.

 

Lue lisää

Jyrät

Jyrät sopivat niin kylvön jälkeiseen maan tiivistykseen, kivien maahan painamiseen kuin syysviljakasvustojen keväiseen tiivistykseen. Jyrien kysyntä on herännyt uudelleen.

 

Lue lisää

Joustopiikkiäkeiden lisävarusteet

Lisävarusteilla joustopiikkiäkeet voidaan räätälöidä käyttötarkoituksen ja olosuhteiden mukaisesti sopivaksi.

 

Lue lisää