Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

New Holland minikaivinkoneet

Moneen käyttöön

New Hollandin uusi C-sarjan minikaivinkoneiden mallisto kattaa kokoluokat 1,7 – 6,0 tonnia, ja niiden avulla saat varmasti aikaan suuren luokan suorituskyvyn ahtaissakin tiloissa – kiitos pienen kääntösäteen sekä puomiston nopean ja jouhevan toiminnan.

Oletpa sitten kaivamassa ojia, tekemässä rakennusten perustuksia, istuttamassa viherkasveja tai tekemässä mitä tahansa muita kaivutöitä, niin arvostat varmasti tehoa ja monipuolisuutta, jota kahdeksan New Holland -minikaivurimallia tarjoaa. Ja mikä tärkeää, voit luottaa näiden koneiden laatuun sekä laajan verkoston varaosa- ja huoltopalveluihin.

Ohjaamo

 

Uusien C-sarjan minikaivureiden ohjaamo on yksi alansa tilavimmista.
Ohjaamossa on mukavasti jousitettu istuin, liukuvasti avattava sivuikkuna, LCD-kosketusnäyttö ja isommissa malleissa lisäksi ilmastointilaite.
Käytön mukavuus koko mallistossa on tasolla, johon on yleensä totuttu vain automaailmassa.

Moottori

 

Puhtaasti käyvät ja tehokkaat moottorit täyttävät Euroopassa voimassa olevat tiukat päästömääräykset.
Uusi teknologia takaa huippuluokan kaivuominaisuudet alhaisella polttoaineen kulutuksella ja samalla hiljaisella käyntiäänellä.

Voimansiirto

Lyhyt pyörintäsäde tarkoittaa, että koneen vastapaino pysyy myös käännettäessä telojen leveyden sisäpuolella. Sen ansiosta kone voi työskennellä myös erittäin ahtaissa paikoissa, jolloin riski koneen ja sen ympärillä olevien rakenteiden vaurioitumiselle on pieni turvallisuuden paranemisesta puhumattakaan.

Kaksi C-sarjan isointa mallia on varustettu virtauksen summaavalla hydrauliikalla. Tämä kehittynyt järjestelmä, jota hallitaan uudenaikaisella proportionaalisella ohjauksella, on varusteena yleensä vain isommissa kaivinkoneissa. Valittavana on neljä eri tyyppistä telastoa ja Suomessa on vakiovarusteena kumitelat.