Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

New Holland traktorikaivurit

Maatilan monitoimikone

Monipuolinen ja tuottava uusi New Hollandin C-sarjan traktorikaivuri on tehokas kaivulaite ja pyöräkuormaaja yhdessä paketissa. Puomi on suunniteltu kuten isoimmissa kaivureissa vastaamaan erikoiskäytössä vaadittavaa tehokkuutta.

Traktorikaivuria voi hyödyntää mitä moninaisemmissa tehtävissä, joten minkään muun laitteen maatilalla ei voida sanoa olevan yhtä lailla “monitoimikone” kuin C-sarja on.

Mallistossa on kolme versiota moottoritehoiltaan 98-111 hv, ja malliston huipulla on myös Suomessa suosittu nelipyöräohjattu malli B115C kolmella eri ohjausmoodilla. C sarjan erittäin tehokas etukuormaaja voi nostaa yli 3,5 tonnin painon jopa 3,5 metrin korkeuteen. Materiaalien käsittely voidaan hoitaa jouhevasti ja nopeasti. Laitteen monipuolisuus tuo työtehokkuudellaan ja suorituskyvyllään säästöä, minkä lisäksi traktorikaivuri on taloudellinen ja helppokäyttöinen.

Näissä koneissa monipuolisuus ja tehokkuus yhdistyvät edulliseen ylläpitoon, alhaiseen polttoaineen kulutukseen sekä helppoon huollettavuuteen.

Ohjaamo

Kun nouset C-sarja traktorikaivurin ohjaamoon, niin huomaat olevasi mukavassa ja hyvin suunnitellussa työympäristössä, jossa äänentaso on vain 77dB(A).

Etukuormaimen hallinta on keskitetty oikealla puolella olevaan Joystick-ohjaimeen. Monipuolisesti säädettävä ilmajousitettu istuin voidaan kääntää vaivattomasti 180 astetta taakse kaivurin käyttöä varten.

Takana on kaksi sähköhydraulista Joystickohjainta kaivuulaitteen hallintaa varten, ja myös muut toiminnot ovat
ergonomisesti käsien ulottuvilla koneen mukavaa käyttöä ajatellen.

Vaihteisto

New Hollandilta -traktorikaivureihin on valittavana kaksi erilaista vaihteistoa. Powershuttle on varustettu hydraulisella
suunnanvaihtajalla, ja kehittyneemmässä Powershiftissa on ominaisuutena täysi automatiikka ja kick-down nopeaa maantieajoa varten.

Moottori

 

FPT Industrialin valmistama 3,4 litran neljäsylinterinen voimanlähde kehittää tehoa mallista riippuen 98 tai 111 hv.
Moottori on käytössä myös New Holland T5 -traktoreissa, ja se täyttää tiukat Tier 4B -päästövaatimukset edistyksellisen
Compact HI-eSCR -teknologian ansiosta.

Voimansiirto

Jotta loppukäyttäjien tarpeet täyttyisivät täydellisesti, New Holland -kaivurikuormaajat on varustettu kahdella hammaspyöräpumpulla tai muuttuvatilavuuksisella mäntäpumpulla. Lisäksi lisähydrauliikka on käytettävissä hydraulisille työlaitteille kuten hydraulivasaralle.

Msllissa B115C on kolme eri ohjaustapaa, joita on kätevä hyödyntää eri työtilanteissa. Normaali etupyöräohjaus, ketterä nelipyöräohjaus ja traktoria sivuttain siirtävä rapuohjaus, jossa kaikki pyörät kääntyvät samaan suuntaan.