Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

Faresin apevaunut

Faresin Leader 2.24 Plus apevaunu

Perheyritykseltä maailmalle

Faresin Industries pääkonttori sijaitsee Breganzessa Italiassa. Faresin suunnittelee, valmistaa ja myy maailmanlaajuisesti apesekoittimia ja appeen mittaislaitteistoja  karjatalouden käyttöön. Lisäksi valmistukseen kuuluu kurottajat maatalouden ja teollisuuden käyttötarpeisiin.

Faresin on perustettu vuonna 1973 Sante Faresinin toimesta ja yritys yhdistää perinteisen perheyhtiön dynaamiseen kansainväliseen toimintaan.

Faresinin visio on innovoida asiakkaiden päivittäisiä töitä varten. Tämä tehtävä on alkanut yli 40 vuotta sitten halusta kehittää, valmistaa ja myydä teknologisesti edistyneitä koneita maatalouteen, karjatalouteen ja teollisuuteen.

Kaikki tekeminen suunnittelusta jälkimarkkinointiin tähtää asiakkaiden turvallisempaan ja helpompaan työhön.

Faresin on kasvanut maailmanlaajuiseksi yritykseksi, mutta kehitystä on aina ohjannut perheomistajuudesta kumpuavat arvot. Pääkonttorin ja valmistuksen pitäminen Breganzessa tähtää paikallisen hyvinvoinnin lisäämiseen samalla tarjoten huippulaatua maailmanlaajuisesti. Faresin uskoo, että ihmiset tekevät eron, tämän takia yritys panostaa työntekijöidensä kouluttamiseen sekä pitkäikäisten suhteiden rakentamiseen kumppanien, asiakkaiden ja toimittajien kanssa.

Faresin mallisto

Faresin Leader ajettavat apevaunut

Tilavuus 11 – 33 m³, 1-2 ruuvia

Itsekulkevien apevaunujen houkuttelevuus nousee tilakoon noustessa. Itsekulkevan suurimpia hyötyjä ovat pieni materiaalihukka ja ajansäästö.

Faresin Leader ajettavat apevaunut

Faresin PF hinattavat apevaunut

Tilavuus 5 – 46 m³, 1 – 3 ruuvia

Faresin hinattavien apevaunujen valikoima on kattava ja tarjoaa sopivat mallit niin pienille kuin suurillekin tiloille.

Faresin PF hinattavat apevaunut