Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

Tuotteet
×

Seinäjoen Konerengas Oy – konekauppaa vuodesta 1986

Olemme Seinäjoella vuodesta 1986 toiminut kone- ja työkalualan erikoisliike. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy
koneet ja työkalut maatalouteen, puutarhan ja metsänhoitoon, rakentamiseen ja tee itse harrastamiseen.

 

Seinäjoen Konerengas Oy

New Holland ja Case IH maatalouskoneet muodostavat tärkeän osan konekaupastamme. Näiden rinnalla muita tärkeitä edustuksia ovat esimerkiksi Kvernelandin maanmuokkaus ja rehukoneet, Joskin kuivalanta-, liete- ja maansiirtoperävaunut, Merlo kurottajat sekä Trima-etukuormaimet.

Puutarhan- ja metsänhoitoon valikoimassamme on tuotteita Husqvarna, Ego Power+ ja Klippo –merkeiltä. Metsänhoitoon löytyy moottorisahat ja raivaussahat, sekä niiden käyttöön asianmukaiset turvavarusteet. Puutarhan ja viheralueiden hoitoon tarjoamme työnnettävät, vetävät, ajettavat ja itsenäisesti toimivat robottiruohonleikkurit. Lisäksi meillä on laaja valikoima trimmereitä, pensasleikkureita, oksasahoja ja puhaltimia sekä akku- että polttomoottorikäyttöisinä.

Olemme toimineet IKH jälleenmyyjänä Seinäjoella 90-luvun puolivälistä lähtien. IKH:n kattavasta työkaluvalikoimasta on saatavilla oikeat ratkaisut sekä harrastetomintaan, että jokapäiväiseen ammattikäyttöön. Tarjolla on myös runsaasti turvallisuutta lisääviä työvaatteita, työ- ja turvakenkiä sekä muita turvavarusteita.

Huolto ja korjaamotoiminnoista vastaa valtuutettu New Holland ja Case IH -huolto, sekä Husqvarna pienkonehuolto, joissa työskentelee ammattitaitoinen koulutettu henkilökunta.

Varastossamme on jatkuvasti kattava valikoima edustamiemme merkkien alkuperäisvaraosia ja ja IKH:n tarvikevaraosia.