fbpx

Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

Tuotteet
×

Konerengas palvelee monipuolisesti

Seinäjoen Konerengas Oy on vuonna 1986 perustettu konekaupan erikoisyritys, joka on vuosien mittaan opittu tuntemaan laajasta valikoimasta, asiakasystävällisyydestä, sekä laadukkaista huoltopalveluista.

Seinäjoen Konerengas Oy

Yrityksen edustuksessa on kattava valikoima maatalouskoneita, pienkoneita, varaosia, työkaluja ja tarvikkeita.

New Holland ja Case IH maatalouskoneet muodostavat tärkeän osan Konerenkaan konekaupasta. Näiden rinnalla muita tärkeitä edustuksia ovat esimerkiksi Kvernelandin maanmuokkaus ja rehukoneet, Joskin kuivalanta-, liete- ja maansiirtoperävaunut, Merlo kurottajat sekä Trima-etukuormaimet.
Pienkonepuolella edustettuina ovat Husqvarna moottorisahat, raivaussahat ja trimmerit, ja niiden käyttöön asianmukaiset turvavarusteet. Husqvarnan mallistosta löytyy myös niin työnnettävät, vetävät, ajettavat kuin itsenäisesti toimivat robottiruohonleikkuritkin. Klippo-mallisto taas koostuu perinteisemmistä, huippulaadukkaista ruohonleikkureista.

Varaosa-, tarvike- ja työkalupuolella valikoima on todella kattava, sillä jo 90-luvun puolivälistä lähtien edustettuina ovat olleet IKH:n työkalut ja varaosat.

Varaosapalvelu, huolto- ja korjaamotoiminnot huippuvedossa

Seinäjoen Konerenkaalla on kautta yrityksen historian panostettu kokonaispalvelujen toimintaan. Uusien ja käytettyjen koneiden myynnin rinnalla ovat aina kulkeneet huolto-, varaosa, ja korjaamopalvelut.
Varaosapuolella on kattava valikoima edustettujen merkkien alkuperöisvaraosia ja laajuutta lisäävät IKH:n kattavat tarvikevaraosa- ja työkaluvalikoimat. Työkaluista on saatavilla oikeat ratkaisut sekä harrastetomintaan, että jokapäiväiseen ammattikäyttöön. Tarjolla on myös runsaasti turvallisuutta lisääviä työvaatteita sekä muita turvavarusteita.
Huoltotoiminnoista vastaa valtuutettu New Holland ja Case IH -huolto ja pienkonehuolto, joissa työskentelee kuuden henkilön ammattitaitoinen henkilökunta.

Palvelupakettia täydentää samoissa tiloissa toimiva, First Stop -rengasliikeketjuun kuuluva Seinäjoen Rengas-Paavola Oy, joka Truck Point ja Agri Point –palveluineen tarjoaa renkaat lähes kaikkiin ajoneuvoihin, koneisiin ja perävaunuihin.