Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

New Holland kompaktit pyöräkuormaajat

Kuormauskykyä moneen tilanteeseen

Monipuoliset ja helposti käsiteltävät New Hollandin C-sarjan kompaktit pyöräkuormaajat edustavat kokonaan uutta suunnittelua, ja ne tarjoavat tuoreen vaihtoehdon maatilan ja kiinteistönhoidon materiaalin käsittelyyn.

Jokaisessa neljässä mallissa on runko-ohjaus ja tehoa 58-75 hv. Lastauskykyä koneissa on 1,9 – 2,5 tonnia aina nostokorkeuteen 3,1-3.4 m asti. Ne tarjoavat korkeaa suorituskykyä hyvin ketterästi käsiteltävässä muodossa.

Vaikuttavien suorituskykylukujen takana on hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten ohjaamon matala kokonaiskorkeus 2,5 metriä ja kokonaisleveys vain 1,8 m pienimmässä W50C-mallissa, mikä tekee sen ideaaliseksi mataliin talousrakennuksiin ja kapeille käytäville. Kompakteja mittojen lisäksi runko-ohjaus tekee näistä koneista paremmin käsiteltäviä ja käyttäjäystävällisempiä kuin jäykkärunkoiset kilpailijansa.

Mallisto

Malleissa W50C ja W60C on valittava kaksi erilaista puomiston versiota, joko Z-bar tai TC (Tool Carrier). Z-bar tarjoaa enemmän nostokorkeutta ja murtovoimaa kahden nostosylinterin ansiosta. TC on oikea valinta jatkuvaan lavojen tai laatikoiden käsittelyyn. Näkyvyys trukkipiikeille on huikean hyvä ja hyötykuorma hiukan Z-bar puomistoa suurempi.

Kahdessa pienemmässä mallissa hydrauliikan tuotosta huolehtii 2500 r/min kierroksilla 67 l/min tuottava hammaspumppu. W70C ja W80C -malleissa on vakiona 85 l/min pumppu, ja High Flow -malleissa pumppujen tuotto on erillisellä lisähydrauliikalla yhteensä 130 l/min.

Kaikissa malleissa on hydrostaattinen voimansiirto, eli painat vain nopeuspoljinta, ja kone liikkuu pehmeästi ja vaivattomasti. Maantiellä W70C ja W80C kulkevat rivakasti, ja lisävarusteena on saatavana ryömintänopeudet mm. harjalaitteen käyttöä varten. Auto Ride control eli puomiston vaimennin tasaa koneen kulkua maantiellä.

Ohjaamo

Kokonaan uudelleen suunniteltu ohjaamo tarjoaa kuljettajalle miellyttävän työympäristön, joka on tilava, valoisa ja ilmava. Elektro-hydraulinen Joystick on todellinen monitoimiohjain, joka tekee päivittäisistä rutiineista mukavia rupeamia.

Lähes esteetön 30 asteen näkymä on mahdollinen ohjaamon uuden suunnittelun myötä. Korkean ajoasennon ja yltäkylläisen lasipinnan sekä neljän kapean pilarin ansiosta näkyvyys on parasta mitä materiaalikäsittelyn saralla on tarjolla. Kulku ohjaamoon on helppoa reilusti aukeavasta suuresta ovesta, ja kuljettaja arvostaa ilmastoinnin tuottamaa raikasta sisäilmaa sekä hyvin alhaista 72dB(A) äänentasoa.

Kaikki mittarit sekä hallintalaitteet on sijoitettu kuljettajan oikealle puolelle, esimerkkinä elektroninen Joystick-monitoimihallinta, jossa on mukana myös suunnanvaihto eteen-taakse.