Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

Kverneland

Kverneland kyntöaurat

Kverneland on markkinajohtaja auroissa. Ne tunnetaan lämpökäsitellystä erikoisteräksestä, helposta säädettävyydestä, sekä arvon säilymisestä.

 

Lue lisää

Kverneland lautasmuokkaimet

Kverneland Qualidisc Farmer ja Pro ovat nostolaitekiinnitteisiä lautasmuokkaimia. Hinattava mallisto jakautuu Qualidisc Farmer T ja Pro T rinnakkaismalleihin.

 

Lue lisää

Kverneland kultivaattorit

Kultivaattorimallisto koostuu useista eri malleista kuten hinattavista CTC-kultivaattoreista, joustopiikkisistä Turbo kultivaattoreista sekä nostolaitekiinnitteisistä CLC Pro malleista joita on saatavana useita erilaisia variaatioita eri muokkaus tarkoituksiin.

 

Lue lisää

Kverneland rehukoneet

Niittokoneet ja niittomurskaimet nostolaitteisiin eteen ja taakse sekä hinattavat mallit. Pöyhimet työleveyksiltään 5,2 – 11m, karhottimet 3,9 – 15m leveinä, 1-4 roottorisina malleina.

 

Lue lisää

Kverneland kylvökoneet

Kverneland kylvökonemallisto on laaja, mutta Suomen markkinoille tarjonta keskittyy u-drill ja ts-drill malleihin.

 

Lue lisää

Kverneland kasvinsuojeluruiskut

Kvernelandin ruiskuissa on aina valmius lohko-ohjaukselle. Nostolaitemalleissa iXter A on perusmalli. iXter B on tekninen taidonnäyte, iXtra etusäiliöllä varusteltava malli, jolla tilavuuskin voi olla jopa 2900 l yhteensä. Hinattavissa malleissa Ikarus on 2800 – 3800 litraa, sekä täysin uusi iXtrack T3 -malli on 2600 – 3200 litraa.

 

Lue lisää

Kverneland pintalevittimet

Exacta pintalevitinmallistosta löydät sekä peruslevittimet sekä täysin ISOBUS-ohjatut GEOSPREAD® vaakalevittimet.

 

Lue lisää

Kverneland jyrsimet ja murskaimet

Jyrsinvalikoimasta löytyy kelajyrsimet ja tasojyrsimet. Murskainvalikoimassa on malleja niin traktorin eteen kuin taakse kytkettäväksi.

 

Lue lisää