Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

Case IH traktorit

 

Case IH tarjoaa erittäin laajan traktorimalliston, josta löytyy oikea kone niin ahtaaseen kiinteistöhoitoon yleiskoneeksi vilja- ja karjatiloille kuin väkeväksi vetokoneeksi todella suurille maatiloille. Tarjolla on myös vaihtoehtoja suurta voimaa tarvitsevalle urakoitsijalle tai isoille pinta-aloille vetokonetta hakevalle.

Case IH Farmall A

Farmall A on Case IH:n edullisin malli, mikä tarjoaa laatua, taloudellisuutta ja loistavaa työergonomiaa mahdollisimman edullisella hinnalla. Farmall A on myös Case IH:n pienin mallisto, tehoa tässä mallistossa on 86hv-114hv.

 

Lue lisää

Case IH Luxxum

Ainutlaatuinen traktorimallisto vahvasti varusteltu, kaikkiin tarkoituksiin soveltuva pienemmän kokoluokan taideteos.
Loistava valinta keskikoisille kotieläin- ja erikoisviljelyä harjoittaville tiloille sekä kiinteistön hoitoa tekeville yrityksille

 

Lue lisää

Case IH Maxxum

Legendaarinen mallisto on uudistunut, saanut uuden upean ulkonäön ja ainutlaatuisen ActiveDrive 8 vaihteiston. Kun haetaan teholuokaltaan 125hv-158hv olevaa ketterää konetta, on Maxxum oikea valinta. Uusi AcitveDrive 8 vaihteisto tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka pitää itse kokea.

 

Lue lisää

Case IH Puma

Kokoluokkansa terävin ja väkevin traktori Puma jakaantuu kahteen osaan akselivälinsä mukaan. Lyhyen akselivälin Puma sisältää kolme (150, 165 ja 175) maksimiteholtaan 165-180hv mallia. Pitkän akselivälin Puma jakaantuu neljään (180, 200, 220 ja 240) maksimiteholtaan 200-260hv mallia. Puma on loistava valinta kun halutaan tehoa, voimaa, luotettavuutta ja monipuolisuutta.

 

Lue lisää

Case IH Optum

Suomenkaltaisiin olosuhteisiin suunniteltu suuren kokoluokan traktori (250-313hv). Optum on suunniteltu monipuoliseksi traktoriksi miltä onnistuu raskasvetotyö samalla kun se on ketterä ja erittäin mukava ajettava mm. maantiellä.  Polttoainetaloudellinen moottori ja monipuoliset lisävarustevaihtoehdot tekevät Optumista kokoluokkansa parhaan valinnan.

 

Lue lisää

Case IH Magnum

Legendaarinen voimapesä joka ei väsy eikä luovuta. Magnum on käsite suurien traktorien keskuudessa. Magnum tuottaa valtavat 284hv-417hv maksimitehot. Vääntöä Magnumista löytyy huimat 1 229Nm- 1 850Nm. Magnum on suunniteltu sitkeäksi vetokoneeksi tai voimanlähteeksi, mistä se suoriutuu loistavasti. Vetotehoa on mahdollista tehostaa entisestään ottamalla telat takarenkaiden tilalle. Tällöin puhutaan Magnum Rowtrackistä.

 

Lue lisää

 

Case IH Quadtrac / Steiger

Maailman tehokkain tehdasvalmisteinen traktori tulee Yhdysvalloista, Fargon kaupungista. Quadtrack ja Steiger ovat legendaarisia traktoreita jotka ovat historiansa alusta asti olleet teholuokkansa markkinoiden ykkösiä. Quadtrackin ja Steigerin ero on siinä, että Quadtrackissa on telat ja Steigerissa renkaat. Quadtrackin suurin malli Quadtrack 620 tuottaa huimat 509hv.

 

Lue lisää