Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

Milwaukee Hole Dozer reikäsaha 83 mm

MW560183

19,90

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 28,70

Varastossa

Milwaukee Hole Dozer reikäsaha 83 mm

  • Maksimi sahaussyvyys 41 mm

 

Sahausreunan teknologia parantaa tuottavuutta.

Vaihteleva 4-6 hampaan muotoilu positiivisella 10° hammaskulmalla tuottaa seuraavat hyödyt: – Nopeampi ja aggressiivisempi katkaisu. – Parempi lämmön hajottaminen takaa, että hampaat pysyvät terävänä pidempään. – Syvemmät urat tuottavat tehokkaamman lastujen poistumisen, mikä estää jumiutumista ja lämmön kerääntymistä. – Erityinen hammaskulma ei revi ohuempia materiaaleja. – Vaihteleva hammastus minimoi sitoutumista ja kitkaa. – Aggressiivinen hammasgeometria ja hyvä lastujen poisto mahdollistaa pienemmän syöttöpaineen, mikä vähentää voimankäytön tarpeellisuutta työskennellessä.

Hammasmateriaali: Matrix II premium -pikaterästä käytetään reikäsahojen hammastukseen. Matrix II -teräs sisältää 8 % kobolttia, mikä säilyttää hampaiden alkuperäisen kestävyyden jopa korkeassa työskentelylämpötilassa. – Bimetallirakenne – Tehty erittäin kuumankestävästä kobolttiseostetusta pikateräksestä. Hampaat ovat lämpökäsitelty 65 HRC asti 600 asteessa pitkän kestävyyden ja käyttöiän takaamiseksi. – Matrix II -materiaali kestää kulutusta ja on siksi täydellinen vaikeiden ja kovien materiaalien, kuten ruostumattoman ja haponkestävän teräksen, sahaamiseen. Sopii myös pehmeiden materiaalien, kuten puun, katkaisemiseen.

1,27 mm paksu teräsrunko on tarpeeksi jäykkä säilyttääkseen muotonsa, mutta myös joustava. 41 mm sahaussyvyys.

Taustalevyn muotoilu: – Taustalevyt on valmistettu paksusta teräksestä ja näin reiät eivät laajene ajan mukaan. – Paksu tausta lisää lujuutta ja jäykkyyttä vähentäen tärinää. – Helppo karan kiinnitys. – Pyöreä selkälevy sopii erityisesti suuremman läpimitan omaaville pyörösahoille.

Viistot lovet sahanterien sivuissa helpottavat porausroskien poistoa reikäsahanterän sisältä.

Käyttökohteet: – Korkeatasoinen valmistustekniikka varmistaa täsmällisen pyörimisen, ja tämän ansiosta nämä reikäsahat soveltuvat sekä käsi- että pylväsporiin (vain käsinsyöttö).

Tämä kattava ja laadukas reikäsahanterävalikoima on täydellinen eri materiaalien sahaamiseen: – Teräksen tiheys jopa 1000 N/mm² – Ruostumaton ja hapon kestävä teräs – Kirjometalli – Valurauta – Alumiini – Puu – Keskivahva kuitulevy (MDF) – Kipsilevy – Kattorakennusmateriaalit – PVC.

Milwaukee Hole Dozer reikäsaha 83 mm

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja tuotteesta