Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

New Holland T4S

Pätevä ja kätevä

New Holland T4S -traktoreissa moderni tehokkuus ja mukavuus ovat tasapainossa helppokäyttöisyyden ja edullisten käyttökustannusten kanssa.

T4S sopii monenlaisiin tehtäviin sekä maatiloilla että lukemattomissa muissa kohteissa. Polttoainetaloudellisuus ja yksinkertaiset päivittäiset huoltotoimet ja tarkastuskohteet

tekevät traktorin ylläpidosta helppoa ja edullista. Yhtenäinen konepeitto tuo  huoltokohteet helposti esille.

T4S sopii maatilan kevyempien töiden lisäksi mainiosti myös kunnalliskäyttöön ja viherrakentamiseen. Uudet taloudelliset ja vääntävät moottorit sekä viihtyisä ohjaamo tekevät T45-traktorista mukavan kumppanin joka lähtöön huokeaan hankintahintaan.

Ohjaamo

Yksinkertaisesti mukava

New Holland

T4S-traktorissa  on yhdistetty perinteinen kompaktin traktorin suunnittelu ja moderni ergonomia. Uusi ohjaamo on tämän kokoiseksi traktoriksi hämmästyttävän tilava ja avaran tuntuinen. Ohjaamon 4-pilarinen rakenne mahdollistaa  mainion näkyvyyden joka suuntaan, ja hallintalaitteet on sijoitettu käden ulottuville.

Ilmastointi ja ilmajousitettu istuin ovat saatavana tehtaalta kohtuullisen lisähintaan mukavuutta lisäämään.

Käteen sopivaa muotoilua

  • Vaihteiston vivut, käsikaasu, hydrauliikan venttiilit, nostolaitteen hallinta, voimanotto ja sähkökatkaisimet on kaikki ryhmitelty luontevasti paikoilleen juuri sinne missä oletatkin niiden olevan.
  • Yksinkertaiset hallintalaitteet nopeuttavat päivttäistä työtä ilman aikaa vievää opiskelua.

Avaraa tilaa

  • Runsas lasipinta-ala avaa huikeat näkymät joka suuntaan.
  • Vakiovarusteinen läpinäkyvä kattoikkuna tekee T4S-traktorista huippuvalinnan tarkkaan etukuormaintyöskentelyyn.
  • A-pilarin suojaan viety pakoputki  viimeistelee esteettömät näkymät.

Mutkatonta hallittavuutta

New Holland T4S-malleissa vaihteistoissa on tarjolla mutkatonta käytettävyyttä ja selväpiirteisyyttä kolmena eri  vaihtoehtona, joissa kaikissa maantienopeus on 40 km /h luokkaa.

12X12 – mekaaninen sunnavaihto
Perusratkaisuna 12×12-vaihteisto on täydellinen valinta yleiskäyttöön. Sen välitykset sopivat hyvin työnopeuksiin ja ajonopeuden hienosäätöön monilla työkoneilla. Perinteinen vankka rakenne tekee siitä oivallisen käyttäjille, jotka hakevat koneeltaan yksinkertaisuutta ja helppokäyttöisyyttä.

12×12 PS – hydraulinen suunnanvaihto
Ohjainpylvääseen sijoitettu hydraulinen suunnanvaihto, Powershuttle, mahdollistaa sujuvan suunnanvaihdon ilman käsien irroittamista ohjauspyörästä. Muuten vaihteisto on rakenteeltaan sama kuin 12+12, eli neljä vaihdetta kolmella nopeusalueella.

20×20 ryömintä – hitaasti mutta tuottavasti
20×20-ryömintävaihteisto on ihanteellinen erikoisviljelyyn, kuten vihannestiloille. Kasvien istuttamisesta tai sadonkorjuusta suoriudutaan uskomattoman hitaalla ryömintänopeudella, joka on nimelliskierroksilla vain 140 m/h. Ryömintävaihteistossa suunnanvaihto hoidetaan hydraulisesti.

Puhdasta ja tuottavaa tehoa

New Holland T4S-traktoreissa hyödynnetään maatalouskäyttön kehitettyjä S8000-sarjan moottoreita, joissa ympäristöasiat on otettu huomioon uusimman päästöteknologian muodossa. Niissä on pitkät huoltovälit ja muutenkin päivittäinen ylläpito sujuu huolettoman helposti.

Moottorit ovat kolmesylinterisiä ja tilavuudeltaan 2,9-litraisia. Niissä on kaikissa kokoisekseen huikea suorituskyky, sillä ne ovat sekä turboahdettuja että välijäähdytettyjä.

Päästöt hoidetaan kompaktilla CEGR takaisinkierrätyksellä ja DOC hapetuskatalysaattorilla eikä uraa tarvita lisäaineeksi.

Suurin vääntömonetti saadaan aikaiseksi alhaisilla 1400 r/min moottorin kierroksilla, ja väännön nousu on esimerkiksi T4.55S mallissa huikeat 54 %. Moottori vastaa hyvin kaasuun ja lisäksi se on erittäin taloudellinen.

Hydrauliikka

New Holland T4S traktoreissa on vakiovarusteena kolme hydrauliikan ulkopuolista venttiiliä, ja nostovoimaakin löytyy verovarsien päissä rapsakat 3000 kg. Nostolaitetta on mukava käyttää Lift-O-Matic pikahallinnalla, jolla nostolaite nousee ja laskee yhtä sivupaneelin katkaisijaa painamalla.

 T4S-traktoreissa on lisäksi hyvät ominaisuudet tuottavaa etukuormainkäyttöä varten.

Näkyvyys on esteetön joka suuntaan myös aisat yläasennossa, sillä vakiovarusteena on läpinäkyvä kattoikkuna.

Merkittävä etu on myös traktorin luontainen ketteryys sekä matala kokonaiskorkeus, ja hydraulinen suunnanvaihto ratin alla tekee käsittelystä jouhevaa.