Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

New Holland BR6090

Varmatoiminen rakenne

BR6090 paalaimen täysin suljettu paalikammio estää pienimpienkin lehtien varisemisen. Jopa silputulla rehulla varisemistappiot on minimoitu. Tehokas paalinpotkaisin pyörittää paalin riittävän kauas, jotta paaliportti voidaan sulkea.

Pohjarulla kantaa paalin painon ja yhdessä aloitusrullan kanssa varmistaa paalin alun syntymisen. Ketjukolat painuvat paalin ulkokehään ja pyörittävät paalia kaikissa olosuhteissa. Paalit ovat helppoja purkaa.

Leveä 2,00 m. noukin kerää leveätkin karhot helposti. Kaarevat noukinpiikit, tiheä piikkiväli, suuret tukipyörät ja säädettävä vastakampa ovat  Super Sweep™ -noukkimen ominaisuuksia. Noukkimen tehokas kevennys minimoi mullan pääsyn rehuun epätasaisimmillakin pelloilla. BR6090 jättää jälkeensä puhtaat pellot ja puhtaan rehun.

Bale Command Plus™ -ohjaimella kuljettaja hallitsee täydellisesti paalaimen säätöjä ja toimintoja. Nestekidenäytöstä kuljettaja näkee paalikammion kulloisenkin täyttymisasteen.

Sidonta

 

BR 6090 -paalaimessa voidaan käyttää sidonnassa narua (lisävaruste), verkkoa tai lisäsäädöin käärintämuovia.
Bale Command Plus™ -ohjain hallitsee luotettavasti ja helposti kaikkia sidontatapahtumia.
Koneeseen sopii mukaan jopa kolme verkkorullaa pitkänkin päivän paalaustarpeita varten.

Silppuri

Silppurin roottorin ja terien rakenne estää silppuamattoman rehun pääsyn paalikammioon. Pikavalintavivulla on valittavissa käyttöön 0, 7, 8 tai 15 terää. Sähköohjaimesta käyttäjä voi helposti valita paalin pintaan jätettävän silppuamattoman kerroksen paksuuden. 1.40 m leveä silppurin roottori takaa tiiviit paalin päädyt paalien kestävyyden ja käsiteltävyyden varmistamiseksi.

Kolmiharjainen kaksoissormiroottori siirtää kasvuston varmasti paalikammioon. 15 -teräinen CropCutter™ -silppuri lisää paalin tiiviyttä, parantaa rehun laatua sekä helpottaa paalin käsittelyä, käärintää ja kuljetusta