Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

Pienkonehuolto

Pienkonehuoltomme huoltaa ja korjaa edustamiemme Husqvarna, Klippo, Arctic Cat ja Access Motor -merkkien lisäksi myös Gardena, Jonsered, McCulloch ja Partner -laitteet. Myös muut merkit osien saatavuuden mukaan.

Tarjoamme Husqvarna Automower -robottiruohonleikkureille asennus- ja käyttöönottopalvelua, kausihuoltoa ja talvisäilytystä.

Husqvarna Automower kausihuolto & talvisäilytys

Husqvarna Automower robottileikkurien huolto ja talvisäilytys

 

Tuo leikkurisi meille kausihuoltoon syksyllä, ja voit olla varma siitä, että Husqvarna Automower® -leikkurisi on kauden alkaessa huippukunnossa.

Tarkistamme, että leikkurissasi on viimeisin ohjelmistopäivitys ja varmistamme myös, että kaikki toiminnot toimivat kuten pitää. Vaihdamme terät, tarkistamme akun ja puhdistamme leikkurin huolellisesti, jotta se on täydellisessä toimintavalmiudessa.

Luonnollisesti tarjoamme myös talvisäilytyksen, jolloin voit hakea huolletun ja käyttövalmiin Husqvarna Automower® -leikkurisi, kun sen on aika ryhtyä työhön.

Mikäli leikkuriin on vaihdettava osia, voit olla varma siitä, että käytämme Husqvarnan alkuperäisosia. Näin varmistetaan, että Husqvarna Automower® -leikkurisi toimii kuten pitää monien vuosien ajan.

Ota sekä huoltoa että talvisäilytystä varten mukaan leikkuri, latausasema ja virtajohto.

Husqvarna Automower kausihuolto 110 €

Husqvarna Automower kausihuolto + talvisäilytys 160 €

Moottorisahan perushuolto

Moottorisahan perushuolto
49 €

Raivaussahan perushuolto

Raivaussahan perushuolto
49 €

Ruohonleikkurin perushuolto

Ruohonleikkurin perushuolto
49 €

Robottileikkurien asennus ja käyttöönottopalvelu

Husqvarna Automower robottileikkurin asennus ja käyttöönottopalvelumme sisältää kaapelien asennuksen, etäkäynnistyspaikkojen määrittämisen (2-5 kpl mallista riippuen), kussakin etäkäynnistyspaikassa käynnistysten määrän säätämisen prosentteina, ajastuksen, toimivuuden testauksen ja tarvittavat säädöt, sekä kokemuksen kautta kerätyn tiedon ja ohjeet.

Alla on esitelty joitakin myymiämme ja asentamiamme Husqvarna Automower robottiruohonleikkureita.

Rivitaloyhtiön Husqvarna Automower 330X leikkaa nurmikon laajojen yleisten alueiden lisäksi myös usean asunnon pihoissa. Leikkuri kulkee nurmialueelta toiselle hakukaapelia seuraten hiekkatietä pitkin, liukumäen ja pensasaidan välistä. Etäkäynnistyspaikoista kaksi on määritetty pienemmälle ja kaksi suuremmalle nurmialueelle, sekä yksi muita suljetumpaan asunnon pihaan johon leikkurin päätyminen ilman ohjausta olisi liian epätodennäköistä. Etäkäynnistykset ovat painotettu siten, että leikkuri aloittaa leikkaamisen useimmiten toisesta suuremman alueen kahdesta etäkäynnistyspaikasta ja harvimmin päätyasunnon pihasta.

Maatilan pihapiirin eri nurmilla työskentelevät Husqvarna Automower 330X ja 320 -robottiruohonleikkurit. 330X leikkaa pienempää, mutta monimutkaista nurmialuetta, joka ympäröi päärakennusta ja kahta muuta rakennusta. 320 leikkaa suurta avointa nurmialuetta, joka on kooltaan lähes 2000 m2.

Videolla näkyy myös leikkurien spiraalileikkaustoiminto: leikkurin tunnistaessa kohdan jossa nurmi on pidempää, se alkaa leikata laajenevaa spiraalia kunnes nurmi on tasainen.

Maatilan pihapiiriin kuuluu kaksi asuinrakennusta ja useita ulkorakennuksia. Nurmialueiden koon ja monimuotoisuuden takia pihapiirissä työskentelee kaksi robottileikkuria: Husqvarna Automower 265ACX ja Husqvarna Automower 320. Leikkureista toinen, 265ACX ajaa asfalttitien yli leikkaamaan erillisen nurmialueen. Tätä varten asfalttiin leikattiin urat raja- ja hakukaapelien upottamista varten. Yhteensä pihapiirissä on raja- ja hakukaapelia noin 1500 metriä.