Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

Tuotteet
×

Husqvarna 592 XP G moottorisaha runko

9704934-01

1.395,00

Ei varastossa

Tilaa ilmoitus tuotteen saapumisesta varastoon!

Lahjakorttikampanja
Ostaessasi tämän tuotteen saat ostoksestasi 250 euron arvoisen lahjakortin, jolla voit ostaa lisää Husqvarnan tuotteita. Kampanja on voimassa 15.9. – 30.11.2021

Lue kampanjan ehdot tästä

Husqvarna 592 XP® tarjoaa luokkansa parhaan sahaustehon. Sahausteho saavutetaan erittäin tehokkaan X-Torq®-moottorin ja veitsenterävän C85- tai C83 X-CUTTM -teräketjun yhdistelmällä. Tuloksena saatava suorituskyky tekee sahaamisesta nopeampaa ja parantaa sahauskokemusta.

Saman sylinteritilavuusluokan kilpaileviin malleihin – Stihl MS 661 C-M- ja Stihl MS 661 MAGNUM -moottorisahoihin – verrattuna uusi 592 XP® tarjoaa lyömättömän yhdistelmän keveyttä ja suurta tehoa, jotta sinä voit tehdä työsi tehokkaammin. Optimoidun painopisteen ja X-ToughTM Light -terälevyn ansiosta moottorisahojen tasapaino on optimaalinen, mikä helpottaa sahan käsittelyä ja tehostaa työpäivää.

Husqvarna 592 XP®:n uudenlainen käynnistystekniikka tekee moottorisahasta entistä luotettavamman ja helpottaa sen käynnistystä. AutoTune 3.0:n ansiosta moottorin asetukset on aina optimoitu parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi kaikissa olosuhteissa, joten voit jatkaa työskentelyä tilanteessa kuin tilanteessa. Käynnistysmenettelyä on yksinkertaistettu, ja olosuhteista tai moottorin lämpötilasta riippumatta voidaan käyttää vain yhtä käynnistysmenettelyä, mikä parantaa luotettavuutta entisestään. Lisäksi moottorisahassa on kumitiivisteellä varustettu tehokas ilmansuodatin sekä kestävä kampikammio, joka soveltuu jopa 36 tuuman terälevyille.

Toimitetaan ilman terävarustusta, valitse sopiva laippa ja ketju alta.

Husqvarna 592 XP G moottorisaha runko

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja tuotteesta