Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

New Holland RB150 / 180

Urakointiluokan rakenne

Muuttuvakammioiset paalaimet RB150 ja RB180 tekevät tasaisia, sopivan tiiviitä ja hyvän muotoisia paaleja, jotka ovat käteviä käsitellä ja varastoida.

Leveimmätkin karhot saadaan talteen helposti epätasaisimmiltakin pelloilta. 2.30 metrin XtraSweep -noukkimen piikit on tehty erikoisjousiteräksestä. Tiheä piikkiväli ja kaarevat piikit varmistavat puhtaan noukinnan ja tiiviin syötön. Noukin on varustettu kaksoisnokkaradoilla käyttöiän pidentämiseksi.

Roll-Belt™ rulla-hihna -järjestelmä takaa erinomaisen suorituskyvyn. Rullat ja hihnat yhdessä tekevät parhaat paalit.

Rullat takaavat paalin pyörimisen kaikissa olosuhteissa ja kantavat paalia lisäten paalaimen kestävyyttä. Hihnat takaavat paalin tiiviyden ja tekevät paalin pinnasta siistin. Hihnojen kireys on helposti säädettävissä hydraulisesti. Riittävän leveä noukin vastaa paalaimen paalaustehoa. Edistyneen sidontatekniikan ansiosta paalien käsittely ja säilytys on helppoa.

Bale Command ™ Plus II -ohjaimella hallitset paalin muodostumista, sidontaa ja silppuria. Työskentelitpä sitten suurilla tai pienillä pelloilla Bale Command Plussan avulla saat kaiken irti RB -pyöröpaalaimestasi.

Sidonta

New Holland muuttuvakammiloiset paalaimet sitovat  paalin reunoja myöten. New Holland EdgeWrap™ -järjestelmässä verkko tai muovi syötetään paalille patentoidulla hanhennokalla. Verkko tai muovi työntyy

paalikammioon kahden levyn välissä varmistaen sidonnan alkamisen kaikissa olosuhteissa. Hanhennokka on leveämpi kuin paalikammio mahdollistaen sidontamateriaalin leviämisen paalin nurkan yli.

Silppuri

SuperFeedTM -roottori varmistaa tasaisen silppuamisen ja ainutlaatuinen ‘W’-muotoilu estää rehun liukumisen sivuun. Kolmessa rivissä olevat kaksoispiikit syöttävät rehun viidelletoista

hydraulisesti ohjatulle terälle tiiviinä pakettina varmistaen lyhyemmän ja tasaisemman silpun pituuden. Roottoria voidaan peruuttaa joko käsin tai hydraulisesti (lisävaruste).