Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

Husqvarnan turva-asut metsätyöhön

 

Husqvarnan metsätyövaatteiden mallisto käsittää neljä turva-asusarjaa. Valikoima alkaa perustasoa edustavasta Classic-sarjasta päättyen edistyksellisimpään, huippuominaisuuksin varustettuun Technical Extreme -sarjaan. Siirtyminen seuraavaan sarjaan tarkoittaa aina edellistä kevyempiä vaatteita, parempaa liikkuvuutta ja älykkäämpiä ominaisuuksia. Suojausteho on kuitenkin tärkeintä kaikissa tuotteissa.

 

Husqvarna Classic

Husqvarna Classic Metsurinvaatteet

Husqvarna Classic-sarjan metsätyövaatteet ovat luotettava ja edullinen valinta satunnaiselle moottorisahan käyttäjälle. Suojausominaisuudet tuovat turvaa työskentelyyn.

Tärkeimmät ominaisuudet

Vahvistettu alaosa: housujen sisäpuolella olevan viiltosuojan alaosa on vahvistettu. tämä suojaa housuja kulumiselta ja parantaa kestävyyttä.

Täysin tiivis viiltosuoja: viiltosuoja on täysin tiivis, joten sahanpurut eivät pääse heikentämään kuitukerrosten suorituskykyä.

Tuuletusaukot hartioissa ja lahkeiden takaosassa: Takin takaa avoinet hartiat ja lahkeiden takaosissa olevat tuuletusvetoketjut pitävät ruumiinlämmön mukavalla tasolla työskentelyn aikana.

Vetoketjutaskut: Takissa on edessä kaksi vetoketjutaskua ja rintatasku, joiden sisältöön pääset helposti käsiksi.

Husqvarna Classic -mallistossa käytetään kudottua tvillikangasta, joka on luotettava valinta työvaatteisiin. Erittäin kestävä kangas ei repeä, veny eikä tahraannu. Husqvarna Classic vaatteissa on normaali mitoitus.

Husqvarna Classic metsätyötakit löydät tästä

Husqvarna Classic turvahousut löydät tästä

Husqvarna Classic turvahaalarit löydät tästä

 

Husqvarna Functional

Husqvarna Functional Metsurinvaatteet

Husqvarna Functional-sarjan metsätyövaatteet ovat Classicia keveämpiä ja kestäviä, ne ovat täydellinen valinta osa-aikaisiin metsätaloustöihin. Nämä vaatteet ovat heöppokäyttöisiä, niissä on hyvä istuvuus ja tuuletusominaisuudet.

Tärkeimmät ominaisuudet

Vahvistettu alaosa: housujen sisäpuolella olevan viiltosuojan alaosa on vahvistettu, mikä suojaa kulumiselta ja parantaa kestävyyttä.

Vahvistukset vaativaan käyttöön: takin kyynärpäät sekä housujen lahkeensuut ja etu- ja takaosa on valmistettu Cordurasta, joka kestää kovaakin käyttöä.

Tuuletusaukot hartioissa, hihojen alla ja lahkeissa: hartioissa olevat tuuletusaukot takaavat hengittävyyden. Kainaloissa ja lahkeiden takaosassa olevien vetoketjujen avulla ilman virtauksen voi säätää tarpeen mukaan.

Säädettävyys takaa täydellisen istuvuuden: vaatteiden vyötäröllä ja helmassa olevien joustavien kiristysnarujen avulla istuvuuden voi säätää sopivaksi.

Husqvarna Functional -mallistossa käytetään mikropolysteriä, sekä Cordura® light ja Cordura® heavy -kankaita. Mikropolyester on tasainen kudottu kangas, jonka pinta on pehmeä. Erittäin kestävä kangas ei veny eikä repeä. Cordura® light -kangasta käytetään Functional housujen ja haalareiden etupuolen yläosassa. Teflon® pinnoitettua Cordura® heavy -kangasta käytetään kulutusalttiissa kohdissa, kuten lahkeissa sekä takin hihoissa. Husqvarna Functional vaatteissa on normaali mitoitus.

Husqvarna Functional metsätyötakit löydät tästä

Husqvarna Functional turvahousut löydät tästä

Husqvarna Functional turvahaalarit löydät tästä

 

Husqvarna Technical

Husqvarna Technical metsurinvaatteet

Husqvarna Technical-sarjan metsätyövaatteet ovat käyttötarkoitukseen optimoituja, hyvin istuvia ja täysipäiväiseen metsätyöhön tehtyjä. Erinomainen liikkuvuus, kestävyys ja älykäs tuuletus helpottavat pitkiäkin työpäiviä.

Tärkeimmät ominaisuudet

Taivutetut hihat ja lahkeet: muotoonommellut kyynärpäät ja polvet varmistavat parhaan mahdollisen liikkuvuuden turvallisuudesta tinkimättä.

Vahvistettu tarpeen mukaan: polvet, kyynärpäät, lahkeen- ja hihansuut on vahvistettu vaativaa käyttöä varten, jotta vaatteet kestävät pidempään.

Tuuletusaukot hartioissa, takin selkämnyksen alaosassa, hihojen alla ja lahkeiden takaosassa: Hartioissa ja selän alaosassa olevat tuuletusaukot takaavat hengittävyyden. Kainaloissa ja lahkeiden takaosassa olevien vetoketjujen avulla ilman virtauksen voi säätää tarpeen mukaan.

Joustava ja mukava: vaatteiden joustava kangas oikeissa kohdissa varmistaa vapaan, turvallisen ja mukavan liikkuvuuden.

Säädettävyys takaa täydellisen istuvuuden: Vaatteiden vyötäröllä ja helmassa olevien joustavien kiristysnarujen avulla istuvuuden voi säätää sopivaksi.

Helppo pääsy taskuihin: takissa on kaksi rintataskua ja ensiaputarvikkeille tarkoitettu tasku. Housuissa on kaksi etutaskua, kaksi takataskua, tasku lahkeessa ja tasku kahdelle mitalle.

Husqvarna Technical -mallistossa käytetään joustavaa ja hengittävää polyesterikangasta, joka takaa erinomaisen liikkuvuuden ja käyttömukavuuden. Kulutuskestävyyttä vaativissa kohdissa, kuten polvissa ja kyynärpäissä käytetään Kevlar®/Cordura®/polyamidisekoitetta, sekä hihan ja lahkeensuissa Cordura® heavy-kangasta. Husqvarna Technical vaatteissa on vartalon mukainen istuvuus.

Husqvarna Technical metsätyötakit löydät tästä

Husqvarna Technical turvahousut löydät tästä

Husqvarna Technical turvahaalarit löydät tästä

 

Husqvarna Technical Extreme

Husqvarna Technical Extreme metsurinvaatteet

Husqvarna Technical Extreme-sarjan metsätyövaatteissa tyyli, istuvuus ja suorituskyk on viety huippuunsa. Mukavan liikkuvuuden ja lämmönhallinnan ansiosta olet valmiina mihin tahansa työhön olosuhteista riippumatta.

Tärkeimmät ominaisuudet

Husqvarna Tech-Knee: Tech-Knee tarjoaa erinomaisen viiltosuojan ylimääräisten kuitukerrosten ansiosta. Parantaa turvallisuutta erityisesti kyykistyessä, jolloin housut ovat tiukat polven kohdalla. Vedenpitävä vuori pitää polvet kuivina, jos maa on märkä.

Muotoonommellut hihat ja lahkeet: muotoonommellut kyynärtaipeet ja polvet varmistavat parhaan mahdollisen liikkuvuuden turvallisuudesta tinkimättä.

Säädettävä vyötärö: vyötärön joustavan kiristysnarun avulla varusteet voi säätää sopiviksi.

Saapaslenkit pitävät housut paikoillaan: kun saapaslenkki kiinnitetään lahkeen alaosan sisäpuolella oleviin kengänauhoihin, housut pysyvät paikoillaan.

Varustettu olkaimilla: housut pysyvät hyvin päällä laadukkaiden olkaimien avulla koko päivän ajan.

Tuuletusaukot hartioissa, takin selkämyksen alaosassa, hihojen alla ja lahkeiden takaosassa: hartioissa ja selän alaosassa olevat tuuletusaukot takaavat hengittävyyden. Kainaloissa ja lahkeiden takaosassa olevien vetoketjujen avulla ilman virtauksen voi säätää tarpeen mukaan.

Säädettävyys takaa täydellisen istuvuuden: lahkeensuissa olevat säätöhihnat sekä housujen vyötäröllä ja takin helmassa olevat joustavat kiristysnarut mahdollistavat yksilölliset säädöt.

Tasku matkapuhelimelle: rintataskuissa on matkapuhelinta varten pehmustettu sisäosa, jonka ansiosta se pysyy suojassa ja helposti saatavilla.

Helppo pääsy taskuihin: Takissa on kaksi rintataskua, yksi tasku hihassa ja ensiaputarvikkeille tarkoitettu tasku. Housuissa on kaksi etutaskua, kaksi takataskua, tasku lahkeessa ja tasku mitalle.

Husqvarna Technical Extreme mallistossa käytetään kahta erilaista joustavaa ja hengittävää polyesterikangasta erinomaisen liikkuvuuden ja käyttömukavuuden takaamiseksi. Kulutuskestävyyttä vaativissa kohdissa kuten polvissa, kyynärpäissä, hihan- ja lahkeensuissa sekä olkapäillä käytetään Cordura® Reflex- ja Cordura® Checkered kankaita, joilla on tinkimättömän kestävyyden lisäksi myös heijastavia ja vedenpitävyyttä oarantavia ominaisuuksia. Husqvarna Technical Extreme vaatteiden mitoitus on tyköistuva.

Husqvarna Technical Extreme metsätyötakit löydät tästä

Husqvarna Technical Extreme turvahousut löydät tästä

 

Katso myös:

Husqvarna jalkineet

Husqvarna kypärät

Husqvarna käsineet