Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

Husqvarna Aspire P5E-P4A oksasaha + jatkovarsi runko

9706214-02

199,00

Ei varastossa

Tilaa ilmoitus tuotteen saapumisesta varastoon!

Husqvarna Aspire P5E-P4A on akkukäyttöinen oksasaha, jota voi käyttää jatkovarren kanssa tai ilman. Jatkovarren kiinnittäminen ja säätäminen on helppoa ja jatkovarren kanssa pystyt leikkaamaan jopa 1,7m korkeudessa olevia oksia. Kehitetty laajaa moottorisahaosaamistamme hyödyksi käyttäen ja rakennettu niin vankaksi, että sillä pystyy leikkaamaan jopa 75mm paksuisia oksia. Varustettu mukavalla, pehmustetulla kahvalla ja ketjun sekä terälevyn vaihtaminen hoituu näppärästi ilman mitään erillisiä työkaluja. Tuotteen turvallisuutta lisää automaattisammutus, joka aktivoituu heti, jos tuote jäisi vahingossa käyntiin ilman valvontaa. Tuotteen säilytys on tehty helpoksi mukana toimitettavan koukun ansiosta.

Husqvarna Aspire -akkukäyttöiset työkalut on kehitetty nimenomaan pienempiä pihoja ja säilytystiloja silmällä pitäen. Tästä syystä jokaisen tuotteen mukana tulee räätälöity säilytyskoukku, joka voidaan kiinnittää joko suoraan seinään tai käyttää Husqvarna Aspire Storage Rail -säilytysjärjestelmän kanssa. Storage Rail -säilytysjärjestelmä on yhteensopiva kaikkien Aspire™-työkalujen kanssa.

Osa 18V POWER FOR ALL -akkujärjestelmää

Tämä tuote on osa POWER FOR ALL ALLIANCE -ohjelmaa ja siten yhteensopiva useiden muiden ohjelmassa olevien tuotemerkkien akkujen ja laturien kanssa. Sinun ei siis enää tarvitse ostaa erillistä akkua kaikille tuotteillesi, vaan pystyt käyttämään samaa akkua kaikissa puutarhatuotteissasi.

Toimitetaan ilman akkua ja laturia.

Husqvarna Aspire P5E-P4A oksasaha + jatkovarsi runko

Tekniset tiedot

 

Kapasiteetti

Ketjunnopeus maks.teholla 5 m/s
 

Mitat

Paino (ilman terävarustusta) 2,8 kg
Paino (ilman akkua) 2,8 kg
Kokonaispituus, terälaite mukaan lukien 221 cm
 

Varusteet

Ketjujako 1/4″
Terälevyn pituus 5 in
Teräketju SP11G
 

Akku

Akun tyyppi Li-Ion
Akun jännite 18 V
Mukana toimitettavien akkujen lukumäärä
 

Tärinä

Vastaava tärinäarvotaso (ahv, eq) etu-/takakahvassa 0,5 m/s²
 

Ääni- ja melutaso

Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla 74 dB(A)
Äänentehotaso, taattu (LWA) 90 dB(A)

 

Ota yhteyttä