Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

Tuotteet
×

Siloking Trailedline 4.0 apevaunut

Siloking trailedline 4.0 apevaunut

Silokingin TrailedLine 4.0 mallit asettavat uuden standardin tehokkuudelle, tuottavuudelle ja kannattavuudelle. Siloking on yksi maailman johtavista ruokintateknologian valmistajista ja tarjoaa sinulle kaiken tuottavuuden mitä huomista varten tarvitset!

Siloking Trailedline 4.0 Compact

Siloking Compact mallit ovat kooltaan 7m³ – 14m³. Compact sopii erityisen hyvin tiloille, joilla on hyvin rajalliset tilat. Sen etuina ovat ketteryys ja matala vetovastus. Kaikkiin Compact malleihin tulee Data T-järjestelmä vakiona.

Siloking Trailedline 4.0 Compact apevaunu

 

Siloking Trailedline 4.0 Premium

Premium mallisto on kooltaan 14m³ – 30m³. Premium mallit täyttävät kaikki vaatimukset! Valitsemalla eri korkeus/leveys- ja rengasvaihtoehdoista mahdollistaa koneen mitoittamisen juuri sopivaksi navetan korkeuden tai lastauskoneen ulottuvuuden mukaan.
Optimaalinen ruuvin ja säiliön kokosuhde on sekoituksen kannalta erittäin tärkeä ominaisuus, jonka takia korkeammassa säiliössä on aina myös korkeammat ruuvit.
Eniten kuluvissa kohdissa säiliön sisällä on vakiona SILONOX vahvikkeet kulutuskestävyyttä lisäämään. Myös Siloking Data T kuuluu koneeseen vakiona.

Siloking Trailedline 4.0 Premium apevaunu

 

Siloking Trailedline 4.0 System 1000+

1000+ sarjan koneiden koot ovat 35m³ – 45m³. Mallisto on kehitetty vastaamaan suurimpien tilojen tarpeisiin.

Vaunun paino jakautuu tasaisesti kolmelle akselille ja vähentää näin pintapainetta mahdollisimman pieneksi ajettaessa säiliö täynnä. Akselisto myös mahdollistaa tasaisen tieajon täydellä 18t kuormillakin sekä kaksi ohjautuvaa akselia lisää vaunun hallittavuutta käännöksissä.

Kolme sekoitusruuvia takaavat nopean ja tasaisen sekoituksen, joka säästää aikaa ja polttoainetta. 1000+ mallit tulevat vakiona Siloking Data T-järjestelmällä ja SILONOX vahvistuksilla säiliön sisällä.

Vaunuun on saatavilla SoftStart-kytkin, joka mahdollistaa sekoituksen aloittamisen vain ensimmäisellä ruuvilla, jolloin pyörittävän traktorin ei tarvitse olla niin tehokas.

Siloking Trailedline 4.0 Syste, 1000+ apevaunu

 

Siloking Trailedline 4.0 Duo Avant

Duo avant koot ovat 14m³ – 20m³ kaksiruuvisena ja 27m³ – 32m³ kolmiruuvisena. Optimaalisen kartion muotoinen säiliö yhdistettynä erityisen kompaktiin suunnitteluun mahdollistaa tilavuuden mahdollisimman suuren hyötykäytön.
Kartion muotoinen säiliö yhdistettynä Silokingin Turbo-ruuveihin varmistaa pitkäkuituisenkin materiaalin tehokkaan sekoittumisen. Pieni tehontarve ja käytön joustavuus tekevät Duo Avant:sta erityisen tehokkaan koneen.
Duo Avant malleissa on vakiona Siloking Data T ja SILONOX vahvikkeet säiliön eniten kuluvissa kohdissa.

Siloking Trailedline 4.0 Duo Avant apevaunut