Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

Tuotteet
×

Siloking Selfline 4.0 apevaunut

Siloking Selfline apevaunut

 

Miksi itsekulkeva?

Nykypäivän apeteknologia keskittyy muutamaan tärkeään tekijään tehokkuutta nostettaessa: tarvittavaan aikaan ja polttoaineen määrään sekä rehun käyttö. Apesekoitusta tehdessä itsekulkeva voi säästää 50% ajassa verrattuna hinattavaan apevaunuun, jota kuormataan erillisellä kuormaajalla. Polttoainesäästöt per apetonni voivat olla myös merkittäviä.

Itselastaavan apevaunun kannattavuus paranee tilakoon kasvaessa, koska hinattavaa vaunua pyörittävän traktorin, itse apevaunun ja kuormaajan hinnat nousevat myös. Itsekulkevalla ja -kuormaavalla apevaunulla ajettaisiin vain kierros tai kaksi pitempään, jolloin ko. investoinnille saadaan lisää tuottavaa ajoa.

Siloking SelfLine mallistoon kuuluu sekä 1-ruuvisia että 2-ruuvisia malleja.
– Compact-malleja on kolme kokoa: 12, 13 ja 16 kuutioisina
– Premium-malleja on myös kolmea kokoa: 15, 19 ja 22 kuutioisina.
Isompaan tarpeeseen on saatavilla System 500+ 2519 ja System 1000+ 3225.
– 500+ koot 19, 22, 25 ja 27 kuutiota, kaikki 2-ruuvisia
– 1000+ mallien koot 25 kuutiota (2-ruuvinen) ja 32 kuutiota (3-ruuvinen).

Siloking Selfline apevaunut

Siloking SelfLine käyttää kolmi-pisterunkoa. Putkipalkeista tehdyn kolmipiste-rungon ansiosta runko ei kierry, on pitkäikäinen ja varmistaa tarkan säiliön punnituksen. 45° kääntyvät takapyörät tekevät koneesta todella ketterän.
70% koneen painosta on vetävällä etuakselilla. Tämän ansiosta pito on aina paras mahdollinen ja kone on vakaa ajettava. 25km/h ja 40km/h malleissa on vakiona ilmajousitus, joka mahdollistaa käyttäjäystävällisen tieajon.

Siloking Selfline apevaunut

SelfLinen ohjaamon suunnittelu on ollut tärkeä kohde. Ruokinta täytyy suorittaa vuoden jokaisena päivänä ja hytissä vietetään näin todella paljon aikaa. Mukava hytti ei lisää pelkästään käyttömukavuutta vaan parantaa myös tehokkuutta.
Parasta näkyvyyttä tavoitellessa on saavutettu muitakin ”sivutuotteita”. Tuulilasin kulman ansiosta se ei ole herkkä likaantumaan ja hytissä on enemmän tilaa, joka taas lisää käyttömukavuutta kuljettajalle.
Suuri oviaukko, matala kynnys ja hyvä näkyvyys joka puolelle ovat kaikki SelfLine ohjaamon hyviä puolia.

Siloking Selfline apevaunut

Säiliöt ja ruuvit ovat tuttua Siloking laatua ja varmistavat tasaisen appeen sekoituksen lyhyessä ajassa. Säiliössä on SILONOX kulutussuojat eniten kuluvissa kohdissa, olkirengas vakiona ja mahdollisuus asentaa magneetti metalliesineitä varten lisävarusteena.

Siloking Selfline apevaunut