Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

Tuotteet
×

Siloking apevaunut

Siloking apevaunut

 

Avain hyvään tuotokseen

Maidontuotannossa tehokkuus, tarkkuus ja tuotannon intensiteetti kasvaa jatkuvasti. Oikea ruokinta takaa naudan hyvinvoinnin ja pitää eläimet terveenä.

Viljelijää ja tilan työntekijöitä kiinnostavat työmukavuus ja kustannussäästöt, mm. ajan- ja polttoaineen säästöt. Itsekulkevan apevaunun tulee palvella ensin lehmää ja sitten viljelijää, mutta milloin se voi olla kannattavaa?

 

Suomessa yleisin järjestelmä on erikseen kuormattava hinattava apevaunu. Järjestelmä on yksinkertainen ja tehokas, jos etäisyydet ovat lyhyitä kuormattavien rehukomponenttien ja rehujaon kannalta. Homma toimii, jos tilalla on traktoreita ja kuormaajia valmiiksi käytettävissä. Aperuokinta nostaa silloin näiden koneiden käyttöastetta.

Siloking Selfline 4.0

Itsekulkevien apevaunujen houkuttelevuus nousee tilakoon noustessa. Silokingin SelfLine mallisto tarjoaa ratkaisun isoillekin tiloille.

 

Lue lisää

Siloking Selfline 4.0 apevaunu

Siloking Trailedline 4.0

Silokingin hinattavien apevaunujen valikoima on kattava ja tarjoaa sopivat mallit niin pienille kuin suurillekin tiloille.

Saatavilla on 1-ruuvisesta 7 kuution Compact vaunusta aina 3-ruuviseen 45 m3 System 1000+ malliston vaunuun saakka.

 

Lue lisää

Siloking Trailedline 4.0 apevaunu

Siloking eTruck

Uusin tulokas Silokingin mallisarjassa on sähköisella voimansiirrolla varustettu eTruck, joka on itsekulkeva apesekoitin.

 

Lue lisää

Siloking eTruck apevaunu