Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

Tuotteet

Joskin Silo-Space rehuvaunut

Rehuvaunujen purku on yksi niiden keskeisimpiä ominaisuuksia. Uudistuneen Silo-Spacen suunnittelussa tähän on kiinnitetty erityistä huomiota. Takaovi avautuu riittävästi, jotta kukkurakin tulee nätisti ulos. Lava levenee taaksepäin ja hydraulinen purku huolehtii, että vaunu tulee nopeasti tyhjäksi. Joskin Silo-Spacen takaovi toimii kahdella kaksitoimisella sylinterillä ja jousikuormitteinen lukitus varmistaa, että portti on tiiviisti kiinni.

Joskin on myös kulminoinut Silo-Spacen uuteen versioon parhaan akselisto-osaamisensa, jotta vaunu olisi helppo käsitellä.

Suurimman mallin kapasiteetti on kukkurakuormalla 59m3. Jokaisessa mallissa on vakiona 160mm lisälaidat, jotta vaunu saadaan niin korkeaksi kuin lain puitteissa on mahdollista, kapasiteetin hyväksi.

Pohjakuljetin

Pohjakuljetinta käytetään kahdella hydraulimoottorilla. Pohjakuljetin on toteutettu neljällä ketjulla joissa on poikittaiskolat asennettuna vuoropuoliskoin tasainsen purkamisen aikaan saamiseksi.

Hydraulipyöritteisessä pohjakuljettimessa on kaksi nopeutta. Ensimmäinen on voiman vuoksi, kun kuorma on täynnä ja toinen, nopeampi purku ajan säästämiseksi purun loppuvaiheessa. Ketjut liukuvat ertalon muovikaistoja pitkin, ns. hiljaisen miehen purku, jolla minimoidaan lavan ja ketjujen kuluminen.

Joskin Silo-Space rehuvaunu

Kallistettu etusermi

Etusermi on kallistettu 22 astetta eteenpäin purkamisen keventämiseksi, sekä mahdollisimman suuren kuormauspinta-alan aikaan saamiseksi. Etusermi on rei-itetty, jotta traktorin kuljettaja pystyy seuraamaan kuorman täyttymistä.

Joskin Silo-Space rehuvaunu

Madallettu lava

Madallettu monokokkirakenteinen lava mahdollisti lavan korkeuden kasvattamisen 180mm. Samalla vaunun omapaino keveni.

Hydraulisen akseliston parhain puoli on siinä,  että se ei laske kuorman vaikutuksesta lainkaan. Näin myös nopeassa tieajossa kaarteiden vaikutus jää pois, mikä tekee vaunusta mukavan tieosuuksilla. Hydraulinen akselisto myös jakaa vaunun painon tasan jokaisen akselin kesken.

Joskin Silo-Space rehuvaunu

Joskin Silo-Space 590T -vaunussa on vakiovarusteena sähköhydraulinen ohjaus ja LS-hydrauliikka. Etuakseli on ylösnostettava ja vetopuomijousitus on hydraulinen kahdella typpikaasupallolla.

Joskin Silo-Space rehuvaunu