Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

Tuotteet

Joskin Komfort lietevaunu

KOMFORT2 vaunun keskeisin ominaisuus on riippumaton kantava runko (220 x 120 x 6-8-10mm), mikä ottaa vastaan ajo- ja vetorasituksen. Runko on vakiona täysin galvanoitu, kuten säiliö ja vetopuomikin. Multainkäytössä riippumaton kantava runko ottaa vastaan multaimen aiheuttaman nosto- ja vetokuormituksen.

Komfortissa on samantyyppinen V-muotoinen vetopuomi – kuin MODULO2 mallistossa – mahdollistaa pumpun asentamisen täydellisesti vaaka-asentoon. Tämän rakenteen ansiosta pumppu on suojassa iskuilta ja voitelu toimii täydellisesti. Erityyppiset pumput voidaan sovittaa vaunuun (imupainepumput, spiraalipumput…).

Komfortissa on poikittaiset lehtijouset vetopuomissa. Akselisto on sama kuin Modulossa, Joskin Roll-Over Boggie. Se on pultattu vaunun kantavaan runkoon, jotta vaunun painonjakaumaa voidaan tarvittaessa säätää riippuen siitä, millainen levitysmenetelmä on käytössä.

Valot ovat ns. rekkatyyppiset kaksoisvalot, jotka ovat LED yhteensopivat. Kaikissa vaunuissa on takana 600mm miesluukku, mutta hyvin yleisessä multainkäytössä ylämiesluukku on suositeltava lisävaruste.