Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

Tuotteet

Joskin Euroliner lietevaunu

 

Euroliner on Suomessa myytävien lietevaunujen kuningas. Siinä on vakiona hydraulinen akselisto ja -puomijousitus. Kolmiakselisuus on parhaimmillaan pelto-olosuhteissa, kun on oikeasti pehmeää. Hydraulinen akselisto jakaa painon aina tasan kaikkien akselien kesken ja näin vaunu on hämmästyttävän kevyt vetää ja kulkee pellolla kuin sukkasiltaan.

Etummainen ja takimmainen akseli ovat kääntyviä ja vaunussa on ns. pakko-ohjaus, mikä kääntää vaunun pyöriä traktorin asennon mukaisesti. Näin renkaat ovat aina oikeassa asennossa myös peruutettaessa tai siirtoajossa liikenteessä. Etuakselissa on nostotoiminto. Hydrauliseen akselistoon on saatavilla myös vaakajärjestelmä.

Euroliner on urakoitsijoille suunnattu vaunu, johon on saatavilla kaikein monipuolisimmat pumppu- ja kuormausjärjestelmät, mukaan lukien automaattirasvauslaitteet tai vaikkapa automaattinen renkaiden ilmanpaineen säätö.

Runko on vakiona maalattu, ja rungon mitat ovat 300 x 100 x 10 mm. Nostolaitevalmius on integroitu osaksi runkoa. Leveiden levityspuomien vaatimat takatuet ovat vakiona säiliön yläosassa, samoin valmius kaksoissyöttöön leveille levityspuomeille.

Eurolinerissa on jo vakiona ilmajarrut, mutta ne voidaan toki päivittää hydraulisiksi tai sekä hydrauli- että ilmajarruiksi. Tilavuudet alkavat 16 000 litrasta ylöspäin. Säiliö voidaan toki ottaa myös maalattuna, jolloin maalikerros tulee kuumasinkityksen ja erityisen primerikerroksen päälle. Haluttaessa vaunu voidaan tilata eri väreissä.