Yritys  |  YHTEYSTIEDOT  |  HUOLTO

Tuotteet

Robottileikkuri asennettuna meiltä!

Robottileikkurien asennus ja käyttöönottopalvelu

 

Husqvarna Automower robottileikkurin asennus ja käyttöönottopalvelumme sisältää kaapelien asennuksen, etäkäynnistyspaikkojen määrittämisen (2-5 kpl mallista riippuen), kussakin etäkäynnistyspaikassa käynnistysten määrän säätämisen prosentteina, ajastuksen, toimivuuden testauksen ja tarvittavat säädöt, sekä kokemuksen kautta kerätyn tiedon ja ohjeet.

Pyydä tarjous Husqvarna Automower robottiruohonleikkurista asennettuna sähköpostitse: jani.saukko@seinajoenkonerengas.fi

Alla on esitelty joitakin myymiämme ja asentamiamme Husqvarna Automower robottiruohonleikkureita:

 

Rivitaloyhtiön Husqvarna Automower 330X leikkaa nurmikon laajojen yleisten alueiden lisäksi myös usean asunnon pihoissa. Leikkuri kulkee nurmialueelta toiselle hakukaapelia seuraten hiekkatietä pitkin, liukumäen ja pensasaidan välistä. Etäkäynnistyspaikoista kaksi on määritetty pienemmälle ja kaksi suuremmalle nurmialueelle, sekä yksi muita suljetumpaan asunnon pihaan johon leikkurin päätyminen ilman ohjausta olisi liian epätodennäköistä. Etäkäynnistykset ovat painotettu siten, että leikkuri aloittaa leikkaamisen useimmiten toisesta suuremman alueen kahdesta etäkäynnistyspaikasta ja harvimmin päätyasunnon pihasta.

 

Maatilan pihapiirin eri nurmilla työskentelevät Husqvarna Automower 330X ja 320 -robottiruohonleikkurit. 330X leikkaa pienempää, mutta monimutkaista nurmialuetta, joka ympäröi päärakennusta ja kahta muuta rakennusta. 320 leikkaa suurta avointa nurmialuetta, joka on kooltaan lähes 2000 m2.

 

Maatilan pihapiiriin kuuluu kaksi asuinrakennusta ja useita ulkorakennuksia. Nurmialueiden koon ja monimuotoisuuden takia pihapiirissä työskentelee kaksi robottileikkuria: Husqvarna Automower 265ACX ja Husqvarna Automower 320. Leikkureista toinen, 265ACX ajaa asfalttitien yli leikkaamaan erillisen nurmialueen. Tätä varten asfalttiin leikattiin urat raja- ja hakukaapelien upottamista varten. Yhteensä pihapiirissä on raja- ja hakukaapelia noin 1500 metriä.